T: 0492 - 525 717     E:
  • Professionele roetfilter reiniging

    voor ieder merk en type voertuig

  • Uw DPF roetfilter of SCR-katalisator laten reinigen?

    DPFservice.nl biedt de juiste service

Additieven

Onderhoud van een roetfilter

Het is van belang dat dieselrijders zich bewust zijn van het belang dat ook een roetfilter onderhoud nodig heeft. Praktijk wijst uit dat onderhoud van een roetfilter niet of nauwelijks wordt uitgevoerd tot het te laat is.

Hoe kunt u de roetfilter onderhouden?

Mogelijkheid tot onderhoud is door met regelmaat roetfilter additieven toe te voegen aan diesel brandstoftank.

Wij hebben diverse additieven in ons assortiment voor onderhoud van de roetfilter, zoals de Launch Conditioner DPF en Launch Reinigingsvloeistof Turbo, EGR, DPF, uitlaat.

Deze additieven zijn beide onderhoudsmiddelen voor onder andere de roetfilter en vertragen het proces van dichtslibben van de roetfilter door opeenhoping van roetdeeltjes.

Is reeds het kwaad geschied dat door teveel opgeslagen roetdeeltjes de weerstand in de roetfilter te hoog wordt, dan zal het waarschuwingslampje gaan branden. Er bestaat dan de mogelijkheid om DPF reinigingsvloeistof via de eerste druksensor met de DPF reinigingspistool rechtstreeks door de roetfilter in te spuiten.

Meer weten over deze producten? In onze webshop kunt u deze producten voor onderhoud van de roetfilter eenvoudig en snel bestellen.

DPFservice.nl

DPFservice.nl is onderdeel van AA-Equipment / Launch Tech Benelux. 

AA-Equipment is de specialist in voertuigdiagnose- en werkplaatsapparatuur. Wij zijn het adres voor universele werkplaatsen, dealer bedrijven, truck reparatie bedrijven, transportondernemeningen en overheid.

Contact

DPF Service

  1e Tussendijk 17, 5705 CG Helmond

  Tel. 0492-525 717

  E:

AA-Equipment

Alle prijzen zijn excl. BTW
Leveringsvoorwaarden

★★★★★ AA-Equipment scoort een 5 uit 5 op basis van 9 beoordelingen

© DPFservice.nl - Website: Van Dongen Design